Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Consell Comarcal Ajuntament de Benifallet Ministerio de Cultura‹‹ Tornar

Cristina Bestraten guanya el Concurs de Fotografia Ebre Terra de Vent 2008

Us informem que la guanyadora de la tercera edició del Concurs de Fotografia Ebre Terra de Vent 2008 ha sigut Cristina Bestraten per una imatge que plasma la cercavila de la Banda Femenina Belle Epoque.

Aquest concurs, organitzat en el marc del Festival Internacional Ebre Terra de Vent (ETV) per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic, premia les millors fotos obtingudes durant la passada edició de la mostra, que va tenir lloc a Tortosa de l’11 al 14 de setembre de 2008.

El jurat ha valorat tant l’aspecte artístic com el representatiu del programa d’ETV i, en segon terme, s’ha tingut en compte també les possibilitats de les imatges escollides com a base del cartell del festival d’enguany, que se celebrarà a Tortosa de l’10 al 13 de setembre de 2009.

A més del primer premi obtingut per Cristina Bestraten (una càmera digital Fuji, gentilesa del patrocinador Boluña Imatge) han resultat finalistes Manel Estorach amb una composició que inclou una imatge d’un music de la banda escocesa Reading Pipe Band tocant la gaita (segon premi, 125 € en material fotogràfic) i Juan Luis Boix amb una imatge que mostra un primer pla d’un trombó (tercer premi, 75€ en material fotogràfic).

Les fotografies presentades formaran part d’una exposició pública durant el dies de celebració del Festival Ebre Terra de Vent 2009.

Per consultar la fotografia guanyadora i les finalistes, podeu visitar l’apartat concursos fotogràfics.