Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaXIV EDICIO DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2016Tortosa 1,2,3 i 5 de setembre. Benifallet 10 de setembre. Deltebre 17 de setembre, L’Ampolla 24 de setembre


El vent es un element de la nostra vida quotidiana. Terres de l’Ebre i vent son un binomi. La Música feta amb instruments de vent. Fou aquest fet el que va donar nom a un dels esdeveniments culturals d’aquestes Terres, “Ebre Terra de Vent”.

El International Music Festival Ebre Terra de Vent aquest any 2016 incorpora un nou municipi, Benifallet, que juntament amb Deltebre, L’Ampolla i Tortosa, son les seus d’aquesta XIV edició del Festival .

La fórmula de l’organització serà com ja es habitual, “empaitar” al públic amb la música de vent. Qualsevol espai urbà serà ideal per aconseguir el portar la Música de vent a tothom, i, a través d’aquest fet, aconseguir l’esbarjo i el descobriment de gèneres musicals, sempre de gran qualitat, que no els trobem al nostre abast. Música en directe, un plaer al que mai hem de renunciar.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa, l’Ampolla i Benifallet. Aprofitem aquestes línies per agrair la seva col·laboració indispensable per poder organitzar aquest esdeveniment.Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095