Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Consell Comarcal Ajuntament de Benifallet Ministerio de CulturaPresentació 2017


Gaudir i difondre la Música feta amb el vent, i els seus instruments, com a inspiració.

Es el principal objectiu de l'International Music Festival Ebre Terra de Vent. La seva base principal de programació es poder oferir al públic tot un ventall, a través de grups nacionals i internacionals, que facin una aportació de qualitat i a la vegada divertida, fet que ens permet presentar una programació a l’abast de tots els públics.

El XV International Music Festival Ebre Terra de Vent, compleix amb tots els requisits marcats per l’essència del festival. Des de Catalunya, El País Valencià, Andalusia, El País Basc, França, Rússia, Argentina...., venen els musics representants en aquesta edició, amb propostes molt divertides i molt potents culturalment.

D’un altra banda, el concurs fotogràfic a traves d’instagram, amplia els seus premis i obre una porta als vídeos boomerang. Fet que ens permet viure i gaudir del festival des de d’altres perspectives, les que aporten els participants en aquest concurs. La imatge guanyadora, serveix de base pel cartell de la següent edició.

En aquesta XV edició, i sota el nom de “Les nits de Nicanor” s’amplien las dates dels concerts a Deltebre, que juntament amb Tortosa i Benifallet son els municipis receptors d’aquestes actuacions. A Tortosa els dies 31 d’agost, 1, 2,i 8 de setembre, a Benifallet el 9 de setembre, i a Deltebre els dies 14, 15 i 16 de setembre.

Us convidem a gaudir de la Música.


Xavier Bertomeu
Director de la XV edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent.