Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaArtistes Edició 2013


LA BANDA MAJARETA DE SEVILLA

La Banda Majareta de Sevilla, es defineixen com un concert guiat per gaudir una bona estona.

Es un espectacle original on els seus components, han experimentat amb diferents formats fins trobar un punt que els fa diferents a la resta de Brass Bands.

El seu repertori està basat amb l’esmenta’t “funk-latino-Andaluz” que es el que forma part de la seva essència i que, acompanyat de molt d’humor, fa d’ells una banda realment original.

Multitud de gags, interacció amb el públic i tot el que vulgueu es el que ens aporta el seu show.

 

EL PUNTILLO CANALLA

Festival Europeo de Fanfares (Maastricht, Holanda) al 2011, Festival Magie al Borgo (Costa di Mezzate, Italia), i el 41 National Day Festivities, (Emiratos Árabes Unidos) al 2012, o el Festival Cuivrofoliz (Fleurence, Francia) al 2013, son alguns dels esdeveniments que formen part del currículum d’aquesta banda internacional.

El Puntillo Canalla es una banda de deu músics que ofereixen un gran show de carrer que no deixa indiferent a ningú.

Ofereixen un estil propi i singular que, mescla el jazz i funky de les mítiques bandes americanes, la força i potència de les fanfares franceses i l’ànim festiu de les tradicionals xarangues. El resultat garantit es una estona de bona música i molta diversió.
 
TUBS DEL MON


Recordeu el programa de TV3 el programa “No me la puc treure del cap”?.

En Francesc Xavier Lozano(companyia Bufa&Sons) protagonista d’una secció d’aquest programa ens presenta "Tubs del Món".

Un monòleg-taller-concert per a tots els públics, amb l'idea del reciclatge i l'observació del món que ens envolta en clau musical, podem sentir com sonen objectes que veiem cada dia.

Una crossa, una regadora, una escombra, una cadira... deixen escoltar-se per a recordar-nos una vegada més que la música és allà on la decidim trobar.

Un espectacle engrescador i educatiu per a totes les edats.

DIA’S’SWING

T’has atrevit mai a sortir a cantar al carrer? A fer uns “coros” amb els teus veïns? A treure el/la “cantant faranduler/a” que portes a dins?

Doncs, aquest és el teu cercavila! No t’ho pots perdre... un cotxe amb cinc músics escapats d’una fotografia en blanc i negre et convidaran a posar una mica de “swing” a un dia potser insípid.

Es tracta d’un cercavila d’animació musical adreçat al públic familiar, vehiculat amb un “tunejat” 2CV dotat de 2000w de so i “sonat” amb cinc músics de primeríssima qualitat amb una instrumentació típica del dixieland de Nova Orleans, i amb un repertori que inclou els temes més famosos de dixieland, adaptació de temes tradicionals catalans i les composicions de la mateixa banda.COBLA MIRANTFONT

Com ja es tradicional en les darreres edicions d’aquest esdeveniment, la música de cobla, la sardana com ha dansa i com a gran exemple de la nostra cultura, està present amb una ballada que portarà a terme la Cobla Mirantfont, una formació de les nostres terres que ens te acostumats a actuacions de gran qualitat.PAPA SWING

Papa Swing neix al 2009 quan un grup de músics de Castella i Lleó, decideixen formar una banda de Dixieland. La banda enregistrar el seu primer treball “When you're smiling” i crea un espectacle original "La Magia del Swing" on s’incorporen al concert els poders màgics del violinista i les disciplines circenses del bateria.

Galícia, Astúries, Navarra, Castella i Lleó i Païs Basc han estat els territoris on han portat la seva música.

M’entres preparen el seu nou disc i una gira internacional pel 2014, es presenten dintre de la XI edició del Festival “Ebre Terra de Vent”.

UN LOCO Y LOS TURMIX

Un tren amb quatre vagons que va circulant per la ciutat i va desenvolupant un espectacle per a tots els públics. Aquesta es la fórmula màgica de « Un loco y los Turmix ».

L’espectacle neix de la col·laboració del clow internacional Mr.Loren amb la banda Los Turmix, que fusiona el folk aragonès amb el jazz.

L’objectiu es fer riure al públic i emocionar-lo, amb la filosofia de presentar un mon en el que tot es paradoxal i cada cop costa mes discernir lo èticament correcte de lo podrit. Aquests artistes aposten per fer un recorregut a través de les emocions humanes en forma de sketchs, per a que tot el mon gaudeixi de la vida.

La ràbia, l’alegria, l’amor, la por, la tendresa i la sorpresa son representades “en viu” i amb música en directe.

SITJAZZ BAND

La Sitjazz Band es va formar amb l´intenció de recrear la música practicada a la riva del mississipi a principis del S.XX ( Jazz de Nova Orleans, Dixieland... ).

En el seu repertori s´inclouen Ragtimes, Blues, I el repertori original de Bandes emblemàtiques com la Original Dixieland Jazz Band, Jelly Roll Morton & his hot peppers, Louis Armstrong & his hot five o la “King” Oliver Creole Jazz Band entre d´altres.

El Festival Ebre Terra de Vent en la seva XI edición els presentar a Deltebre.Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095