Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaXI EDICIÓ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2013Tortosa 29, 30 i 31 d’agost.
Deltebre 7 de setembre.
L’Ampolla 21 de setembre.Els presentem una nova edició del Festival Ebre Terra de Vent, la onzena, amb la voluntat renovada des de l’organització d’oferir una programació engrescadora i amb uns protagonistes principals: els instruments de vent.

Tot i que estem vivint uns temps difícils per la cultura, els hem preparat una selecció de grups i espectacles de qualitat que, estem segurs, portaran propostes als carrers de les poblacions on es desenvolupa el festival, que permetran gaudir a tothom de la MÚSICA DE VENT. Espectacles per a tots els públics, festius i amb la vocació principal de que tothom pugui gaudir d’aquest esdeveniment.

La principal novetat d’aquesta edició ve marcada per que el festival s’obri per primer cop a noves poblacions. Tortosa, ciutat receptora del festival des del seu inici, es on es portaran a terme la major part dels actes del 29 al 31 d’agost. A Deltebre i l’Ampolla encetem dues jornades del festival, el dia 7 de setembre a Deltebre i el 21 de setembre a l’Ampolla. Aquesta col•laboració fa que, entre tots, podéssim aportar un altre granet de sorra a la cultura de les Terres de l’Ebre. Gràcies a tothom per estar al costat d’aquesta proposta.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa, Deltebre i l’Ampolla.

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095