Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaX EDICIÓ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2012

 
Una gran mostra de la diversitat de la música de “vent” al món.

Ja fa 10 anys que varem començar amb aquest projecte anomenat Ebre Terra de Vent, tot un esdeveniment original que està centrat amb la música feta amb instruments de vent, i això ens fa pensar i fer balanç de la seva trajectòria que des del seus inicis ha estat centrada en la representació internacional dels grups participants.

Tot i que els temps, econòmicament parlant, no son els mes propicis per tenir “alegries”, l’organització hem estat treballant per que l’essència d’aquest festival es mantingui i es pugui engrandir en les properes edicions.

Com ja es tradicional grups d’arreu del món i de comunitats de l’Estat son els protagonistes del festival Ebre Terra de Vent. Aquest any es destaca la presència de França, Cuba, Colòmbia, Portugal, Perú i Sud-àfrica com a països convidats al festival, a més de formacions catalanes i d’altres comunitats.
 

Hem de destacar que es convoca el concurs fotogràfic
Ebre Terra de Vent 2012 que com des dels seus inicis
està patrocinat per l’empresa fotogràfica Boluña.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic,
i esta organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de
Tortosa. 

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095