Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaIX EDICIÓ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2011

Els carrers de Tortosa s’omplin de música de “vent”

Arriba a la seva IX edició d’aquest esdeveniment que té com a eix central la música nacional i internacional, interpretada amb instruments de vent. Serà la ciutat de Tortosa la que acollirà els dies 1, 2 i 3 de setembre de 2011 aquesta 9a edició, caracteritzada, més que mai, amb la música feta al carrer i, quasi bé tota ella, amb format de cercavila.

Com ja es tradicional grups d’arreu del món i de comunitats de l’Estat son els protagonistes del festival Ebre Terra de Vent. Aquest any es destaca la presència de França, Romania i Senegal com a països convidats al festival, a més de formacions catalanes i d’altres comunitats.

Hem de destacar que es convoca el concurs fotogràfic Ebre Terra de Vent 2011 i que es podrà visitar una exposició de les obres presentades al concurs 2010 que va tenir com a guanyadora una fotografia de Sílvia Berbís.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa de l’empresa Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Tortosa.

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095