Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaSilvia Berbís Morelló guanya el Concurs de Fotografia Ebre Terra de Vent 2010

Us informem que la cinquena edició del Concurs de Fotografia Ebre Terra de Vent 2010 ha sigut Silvia Berbís Morelló per una imatge que plasma un dels membres de banda Tumbala.
 
Aquest concurs, organitzat en el marc del Festival Internacional Ebre Terra de Vent (ETV) per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic, premia les millors fotos obtingudes durant la passada edició de la mostra, que va tenir lloc a Tortosa del 10 al 12 de setembre de 2010.
 
El jurat ha valorat tant l’aspecte artístic com el representatiu del programa d’ETV i, en segon terme, s’ha tingut en compte també les possibilitats de les imatges escollides com a base del cartell del festival d’enguany, que se celebrarà a Tortosa del 9 al 11 de setembre del 2011.
 
A més del primer premi obtingut per Silvia Berbís Morelló (una càmera digital o un val de descompte en material fotogràfic per l’import equivalent, gentilesa del patrocinador Boluña Imatge), ha resultat finalista Cinta Segarra Heras (segon premi, 125 € en material fotogràfic). El jurat ha declarat el tercer premi desert.
 
Les fotografies presentades formaran part d’una exposició pública durant el dies de celebració del Festival Ebre Terra de Vent 2011.

Per consultar la fotografia guanyadora i la finalista, podeu visitar l’apartat concurs fotogràfic.

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095