Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaLa 8a edició del festival EBRE TERRA DE VENT 2010 acull la REPÚBLICA DOMINICANA com a país convidat

Us informem que del 10 al 12 de setembre, la ciutat de Tortosa tornarà a convertir-se en el centre de la música de vent en la que serà la 8a edició del festival EBRE TERRA DE VENT (ETV).
Aquest any el certamen comptarà amb una important presència de la República Dominicana com a país convidat, tant en el programa oficial d’actuacions com en les activitats prèvies i paral·leles del festival.
 
Una de les personalitats més importants dintre de la República Dominicana va ser Joan Bosch, polític, escriptor, fill d’un tortosí, que va marcar el camí per tenir un sistema democràtic a aquest país. Coincidint amb la celebració del centenari del seu naixement, ETV organitzarà exposicions, conferències i un cicle de cinema sobre Joan Bosch.
 
En aquesta edició, ETV incorpora Alcañiz, ciutat agermanada amb Tortosa, apropant a la ciutat tot aquells elements culturals, promocionals i sobre tot musicals més representatius.
 
Durant el 8è Festival d’Ebre Terra de Vent, es podrà gaudir a més de cercaviles, concerts i espectacles al carrer amb la participació de bandes, conjunts i formacions d’arreu del món (tots ells amb instruments de vent com a protagonistes), amb representants de països com França, Portugal, a més de les formacions catalanes la Principal de Tarragona, i la cobla de Mirantfont.
 
A més, es convocarà la cinquena edició del concurs fotogràfic de la mostra. Les fotografies premiades optaran a ser la imatge de la pròxima edició del Festival.
 
ETV està organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic. Totes les activitats del festival són gratuïtes.

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095