Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaLa 7a edició del festival EBRE TERRA DE VENT 2009 acull SUÏSSA com a país convidat

Us informem que del 10 al 13 de setembre, la ciutat de Tortosa tornarà a convertir-se en el centre de la música de vent en la que serà la 7a edició del festival EBRE TERRA DE VENT (ETV). Aquest any el certamen comptarà amb una important presència de Suïssa com a país convidat, tant en el programa oficial d’actuacions com en les activitats prèvies i paral·leles del festival.

En l’àmbit musical, Tortosa acollirà l’actuació del grup Quartet de corns dels Alps “Edelweiss” que aproparan la música més tradicional de Suïssa. Entre les activitats programades en relació al país alpí, destaquen  una exposició de maquetes de trens, una conferència sobre mobilitat (que tractarà sobre com Suïssa ha donat resposta als seus problemes de congestió, accessibilitat i d’afectació al medi ambient), i una degustació popular de fondue de formatges suïssos.

Durant el 7è Festival d’Ebre Terra de Vent, es podrà gaudir a més de cercaviles, concerts i espectacles al carrer amb la participació de bandes, conjunts i formacions d’arreu del món (tots ells amb instruments de vent com a protagonistes), amb representants de països com Hongria, Holanda, Polònia, França, a més les formacions catalanes Banda Municipal de Tortosa, les cobles Ciutat de Cornellà i Mirantfont.

A més, s’ha convocat la quarta edició del concurs fotogràfic de la mostra. Les fotografies premiades optaran a ser la imatge de la pròxima edició del Festival. Per a més informació, podeu consultar les bases de la convocatoria.

ETV està organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic. Totes les activitats del festival són gratuïtes.
 

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095