Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaLa 6a edició del festival EBRE TERRA DE VENT 2008 acull Japó com a país convidat

Us informem que de l’11 al 14 de setembre, la ciutat de Tortosa tornarà a convertir-se en el centre de la música de vent en la que serà la 6a edició del festival EBRE TERRA DE VENT (ETV). Aquest any el certamen comptarà amb una important presència de Japó com a país convidat, tant en el cartell oficial com en les activitats prèvies.

En l’àmbit musical, Tortosa acollirà les actuacions dels grups Mei Trio i Wadaiko Akari que aproparan la música més tradicional i contemporània de Japó. Entre les activitats programades destaquen les projeccions de pel·lícules i series Manga al Teatre Auditori Felip Pedrell, les demostracions d’arts marcials, els tallers de bonsais, i una degustació de la cuina nipona.

En el marc del festival, s’ha organitzat també una exposició de urushi, laca japonesa, una de les activitats artístiques i tradicionals més representatives del país nipó. L’exposició comptarà amb la presència d’un mestre de urushi que realitzarà demostracions en directe d’aquest art.

Durant el 6è Festival d’Ebre Terra de Vent, es podrà gaudir a més de cercaviles, concerts i espectacles al carrer amb la participació de bandes, conjunts i formacions d’arreu del món (tots ells amb instruments de vent com a protagonistes), amb representants de països com Polònia, Escòcia i Holanda, a més les formacions catalanes la Banda Unió Musical de Tarragona i els Gaiters de l’Agüilot, i el país convidat, Japó

A més, s’ha convocat la tercera edició del concurs fotogràfic de la mostra. Les fotografies premiades optaran a ser la imatge de la pròxima edició del Festival.

ETV està organitzat per la regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tortosa i Acadèmic. Totes les activitats del festival són gratuïtes.

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095