Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaBASES DEL CONCURS INSTAGRAM EBRE TERRA DE VENT 2017
1.- Es convoca el premi de fotografia i/o vídeos Boomerang Festival Ebre Terra de Vent 2017.

2.- Entraran a formar part del concurs tots aquells que es facin seguidors del perfil d’instagram @ebreterradevent i pugin fotografies i/o vídeos boomerang, a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2017 i etiquetant també al perfil @ebreterradevent.

3.- Les fotografies hauran d’estar relacionades amb el programa d’actes que presentarà l’organització del Festival Ebre Terra de Vent 2017 a Tortosa, Benifallet i Deltebre, valorant-se en cada cas l’aspecte artístic i representatiu.

4.- El concurs comença el 1 de setembre de 2017 a les 00.00 hores i acaba el 10 d’octubre de 2017 a les 23.59 hores.

5.- Els noms dels guanyadors es faràn públics als comptes de Facebook i Twiter del diari digital aguaita.cat i a les webs www.aguaita.cat i www.ebreterradevent.com. El guanyador de la fotografia haurà de posar-se en contacte amb l’organització abans del 31 d’octubre de 2107, al correu etv@ebreterradevent.com enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

6.- Fins el 10 d’octubre es poden pujar tantes fotografies i/o vídeos Boomerang com es desitgi sempre que siguin originals, estiguin relacionades amb el festival i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

7.- La participació al concurs es gratuïta.

Us de les imatges

8.- Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2017 podran formar part d’una exposició pública durant els dies de celebració del Festival Ebre Terra de Vent en la seva edició 2018. El jurat es reserva el dret a fer-ne una selecció.

9.- La imatge guanyadora serà la base del cartell i imatge del Festival Ebre Terra de Vent en la seva edició 2018. Per dissenyar aquesta imatge, l’organització es reserva el dret de re-enquadrar i/o retocar i/o editar l’obra guanyadora.

10.- El fotògraf premiat cedirà a favor del Centre d’Ensenyaments Musicals Felip Pedrell S.L (Acadèmic) els drets de reproducció, sempre que es mencioni l’autor i tingui com a fi la divulgació i promoció del Festival Ebre Terra de Vent.

11.- La publicació d’imatges i vídeos Boomerang a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2017 significa l’acceptació d’aquestes bases. L’organització queda facultada per a resoldre qualsevol contingència no prevista a les bases.

Premis i jurat

12.-El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dissabte 21 d’octubre de 2017, tenint en compte les imatges i vídeos Boomerang que hagin rebut mes likes a Instagram fins al dia 19 d’octubre de 2017 a les 00:00 hores per fer una primera selecció.

13.-Els premis consisteixen en:

Premi a la imatge guanyadora: Una càmera Polaroid instantània de Lomography Mod. Sanremo + 3 lents.

Premi al Boomerang guanyador, patrocinat pel Restaurant Lo Safareig de Tortosa, prèvia reserva, que consisteix en un sopar per a dues persones.

14.- Per resoldre qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb EBRE TERRA DE VENT: Avga Remolins 5-7 de Tortosa 43500 – 977 51 04 38. etv@ebreterradevent.com.
 


Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095