Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaArtistes 2015LA DINAMO. “Music of cycles”

El projecte de La Dinamo sorgeix quan el seu creador Ander Condon decideix engegar una proposta original on es barregessin la música, l’espectacle de carrer i les bicicletes com a mitjà de transport.

La Dinamo és un concepte nou d’espectacle: és una xaranga elèctrica amb una estètica al més pur estil dels anys 70 a on es representa un equip ciclista. El seu repertori està basat en versions de temes funk.

Amb La Dinamo la música es mou i ens mou.

 
LA MARMAILLE

La Marmaille (França) es una banda a la que ells mateixos anomenen com a “Post-Fanfare”, un nom atípic que proposa escoltar generes tan diversos com el jazz actual, el ska, el surf, la música dels Balcans i el rock progressiu.
Amb arranjaments i composicions originals, destaquen per tenir una excel·lent interpretació musical a peu de carrer. Una música que s’ha de ballar i escoltar. 

BIG BANG VALONA

El big bang fa milers de milions d'anys que va passar. La valona és una peça de roba que es portava fa cent anys. I la Big Bang Valona, nascuda a Sant Pol de Mar, és la filla prodigiosa entre el big bang i la valona, i ja té 11 anys d'edat! 

RESACON EN LAS PIERNAS

Des de Sevilla arriba aquest show. Un nou format de xaranga 2.0 que trenca tots els esquemes als que estem acostumats.

Revivint al famós grup internacional de finals dels 70 The Village People, aquests músics-showman s’encarreguen de que no pareu de riure, cantar i ballar fins que acabeu amb un brutal “Resacón en las piernas”..


MITJA COBLA ELS CIGALONS

Dos músics amb tres instruments tradicionals -flabiol, tambor i sac de gemecs- fan una mitja cobla, una antiga formació catalano-mallorquina de ball, de cercaviles i de comparses. "Els cigalons", que és com en Marc Egea i en Jordi Vallverdú anomenen la seva mitja cobla, fan música de carrer, divertida, àgil i tradicional i, de vegades, amb un punt de risc.


DRIMUNS

Essers d’un altre planeta aterren al seu planeta mes proper, la Terra, per fer un estudi sobre sensacions del esser humà desprès de veure la nostra manera de comunicar-nos amb l’exterior, i així, poder portar-ho a terme a d’altres punts d’aquesta galàxia.
Aquets essers anomenats DRIMUNS ja han visitat d’altres països dels que han absorbit tota la seva riquesa cultural per a fer-la seva i expandir-la per tot l’univers.
 
EL PUNTILLO CANALLA

Des de Segovia ens visita aquesta Brass band que defineixen la seva música com “un estil propi i singular que, amb rigor i disbauxa, mescla el jazz i funky amb les mítiques bandes de carrer americanes, la força i la potencia de las fanfares franceses i, l’ànim festiu de les tradicionals xarangues”. Onze músics que garanteixen el resultat. Passar una bona estona amb bona música i molta gresca que no deixa indiferent a ningú.
BANDARRA STREET ORKESTRA

Estem davant d’un dels projectes mes ambiciosos musicals i d’ambientació de carrer. La seva fusió de brass band, percussió brasilera, humor i interacció directa amb els espectadors, que son part imprescindible de l’espectacle, es apta i recomanable per a tots els públics, havent rebut diversos premis que ho certifiquen. 
SAEZ-CASELLAS DUO


Joan Casellas: Guitarra Elèctrica
Iván Sáez: Saxo Baríton

Aquest es un projecte del saxofonista baríton Ivan Saez, natural de Miranda de Ebro (Burgos) resident a Catalunya des de fa mes d’una dècada i el guitarrista de Calafell Joan Casellas. El blues i els temes clàssics més coneguts i populars del jazz, son el nucli del seu repertori, realitzant incursions a la bossa nova i el funky.

Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095