Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaPresentació 2016International Music Festival Ebre Terra de Vent, te, des dels seus inicis, dos objectius principals:
Gaudir i ser un aparador internacional mitjançant la Música. Música feta, sobre tot, amb instruments de vent. Tot això condimentat amb les especies necessàries per a que sigui accessible per a tots els públics.

El XIV International Music Festival Ebre Terra de Vent, compleix amb tots els requisits marcats per l’essència del festival. Des de Catalunya, El País Valencià, Castella i Lleó, El País Basc, França, Romania, Argentina...., venen els musics representants en aquesta edició, amb propostes molt divertides i culturalment força interessants.

D’un altra banda, continuem amb el concurs fotogràfic a traves d’instagram, que ens permet veure el festival des de diferents perspectives, les que aporten els participants en aquest concurs. La imatge guanyadora, serveix de base pel cartell de la següent edició.

En aquesta XIV edició, s’incorpora el municipi de Benifallet, al que donem la benvinguda al festival. Tortosa, Deltebre i L’Ampolla son els altres municipis receptors d’aquestes actuacions. A Tortosa els dies 1,2,3 i 5 de setembre, a Benifallet el 10 de setembre, a Deltebre el dia 17 de setembre i a L’Ampolla el dia 24 de setembre.

Aquí teniu el programa. Us convidem a gaudir de la Música de Vent.Xavier Bertomeu
Director de la XIV edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent.